Bas-points...

 1 kycklingfilé (125/90 g) – 2 points

I laxkotlett (150 g) – 4 points

Fläskfilé (3-5 skivor - 125/90 g) – 2 points

Nötfärs 10 % (6/4 msk - 90/60 g) – 3 points

Hamburgare (90/75 g) – 4,5 points

Hamburgare (60/50) g – 3,5 points

1 palt – 2,5 points


Hamburgerkött, skinka (2-3 skivor 30 g) – 0,5 points

Ost max 17 % (2 skivor - 20 g) - 1,5 points

Ost max 31 % (2 skivor - 20 g) - 2 points

Fetaost max 16 % (2 skivor - 30 g) - 1,5 points

Fetaost max 25 %  (2 skivor - 30 g) - 2,5 points

Ädelost max 30 % (2 msk - 30 g) - 3 points

1 burk makrill i tomatsås – 3 points


1 ägg – 2 points


Smör 1 tsk - 1 points

Smör 1 msk - 3 points

Olja alla sorter 1 tsk - 1 points

Olja alla sorter 1 msk - 3 points


Lätt Creme Fraiche 17 % fett (1 msk/15 g) – 0,5 points


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0