Rosmarinkyckling (3 points/portion)
(1 portion)
1 kycklingfilé (125 g)
1 tsk olja
1 krm salt
1 krm rosmarin
3 dl färdigstrimlade wokgrönsaker
Salt
peppar
Servera till: 1 tsk balsamvinäger och 2 msk mild youghurt smaksatt med lite salt och pressad vitlök
Gör så här:Banka ut kycklingen med handen. Stek den ca 3 minuter på varje sida i olja i en stekpanna. Krydda med salt och rosmarin. Ta upp den och stek grönsakerna under omrörning. Krydda med salt och peppar. Lägg upp grönsakerna. Droppa balsamvinäger över kycklingen. Servera med vitlökssåsen.
1 kycklingfilé (125 g)
1 tsk olja
1 krm salt
1 krm rosmarin
3 dl färdigstrimlade wokgrönsaker
Salt
peppar
Servera till: 1 tsk balsamvinäger och 2 msk mild youghurt smaksatt med lite salt och pressad vitlök
Gör så här:Banka ut kycklingen med handen. Stek den ca 3 minuter på varje sida i olja i en stekpanna. Krydda med salt och rosmarin. Ta upp den och stek grönsakerna under omrörning. Krydda med salt och peppar. Lägg upp grönsakerna. Droppa balsamvinäger över kycklingen. Servera med vitlökssåsen.
Kommentarer
Trackback