Indisk pasta (1 portioner 6,5 points)
1 ½ dl kokt pasta
1 kycklingfilé (125 g)
½ gul lök
1 vitlöksklyfta
½ röd paprika
1 tsk flytande margarin
1 tomat
1 dl vatten
Salt
½ tsk malen ingefära
½ tsk mald spiskummin
½ tsk chilipulver
½ tsk malen kanel
1 tsk soja
3 msk fraiche (max 8%)
1 tsk vetemjöl
1 ananasring
Gör så här: Dela kycklingfilén i mindre bitar. Hacka lök, vitlök, tomat och paprika. Fräs lök och vitlök i margarin på svag värme i en vid kastrull. Lägg i kyckling, tomat, kryddor och soja. Koka såsen i 15 minuter. Tillsätt paprika och fraiche blandat med vetemjöl och låt koka ytterligare 5 minuter. Skär ananasen i bitar och servera den och pastan med rivna morötter som tillbehör.
Trackback