Indisk pasta (1 portioner 6,5 points)

1 ½ dl kokt pasta

1 kycklingfilé (125 g)
½ gul lök

1 vitlöksklyfta

½ röd paprika

1 tsk flytande margarin

1 tomat

1 dl vatten

Salt

½ tsk malen ingefära

½ tsk mald spiskummin

½ tsk chilipulver

½ tsk malen kanel

1 tsk soja

3 msk fraiche (max 8%)

1 tsk vetemjöl

1 ananasring

Gör så här:
Dela kycklingfilén i mindre bitar. Hacka lök, vitlök, tomat och paprika. Fräs lök och vitlök i margarin på svag värme i en vid kastrull. Lägg i kyckling, tomat, kryddor och soja. Koka såsen i 15 minuter. Tillsätt paprika och fraiche blandat med vetemjöl och låt koka ytterligare 5 minuter. Skär ananasen i bitar och servera den och pastan med rivna morötter som tillbehör.

Trackback
RSS 2.0