Grekiskt tunnbröd (1 portion 6,5 points)

¼ gul lök

½ vitlöksklyfta

½ aubergine

½ squash

1 tsk olja

½ krm paprikapulver

½ tsk salt

½ tsk svartpeppar

1 msk vatten

2 skivor (30 g) fetaost (mx 16 %)

1 soltorkad tomat

1 mjukt tunnbröd (60 g)

½ dl riven ost (max 17 %)

Gör så här:
Skala, finhacka lök och vitlök. Skölj och tärna aubergine och squash. Fräs lök och grönsaker i olja. Tillsätt kryddor och vatten, låt puttra cirka5 minuter. Smula fetaost och skär den soltorkade tomaten fint. Blanda ner i grönsaksröran. Fördela röran på tunnbrödet och rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnssäker form och strö över ost. Gratinera mitt i ugnen i 225 grader i cirka 15 minuter.

Trackback
RSS 2.0