Ät lunch på jobbet

 
  • Ta med egen lunchlåda till jobbet. Det är både billigt, enkelt, gott och praktiskt. Du kan ha kontroll på dina Points™ värden och du kan planera precis hur många Points du ska satsa på lunchen respektive hur många du vill spara till senare under dagen eller veckans händelser.
  • Laga extra mat när du ändå lagar middag på kvällen. Då kan du packa nästa dags lunchlåda direkt och ha med dig nästa dag på jobbet.
  • Köp med matvaror till jobbet och ha det i kylskåpet. Handla pasta, pastasåser eller ett paket skinka och grovt bröd, keso och grönsaker att ha på jobbet. Då kan du laga goda lunchtallrikar ett par dagar i rad av det du har i kylen på jobbet.
  • Gör veckoplanering och frys in i lunchportioner. Ägna några timmar på söndagen eller en kväll i veckan och tillred ett tiotal lunchpaket. Lägg alla i frysen så kan du plocka ett paket varje morgon när du ska iväg. Du sparar massor med tid och slipper lägga ner energi på vad du ska ha för lunch på jobbet.
  • Turas om att laga lunch på jobbet – kanske är ni några kollegor som vill turas om att laga eller ta med lunch till varandra. Kom överens om att det ska vara smala luncher och njut av varandras variationer.
 
Trackback
RSS 2.0