Viktväktarsoppa - 0 points
Ingredienser
2 stora morötter
1 bit squash (zucchini, courgette)
1 portion blomkål, ca 1/4 blomkålshuvud
1 klyfta vitkål
1 gul lök
2 1/2 dl vatten
1/2 msk basilika, färsk
1/2 msk körvel, färsk
1 krm salt
1 krm peppar
1 burk tomater krossade
1 grönsaksbuljongtärning
1 bit squash (zucchini, courgette)
1 portion blomkål, ca 1/4 blomkålshuvud
1 klyfta vitkål
1 gul lök
2 1/2 dl vatten
1/2 msk basilika, färsk
1/2 msk körvel, färsk
1 krm salt
1 krm peppar
1 burk tomater krossade
1 grönsaksbuljongtärning
Gör så här
Skala och dela grönsakerna i mindre bitar.
Koka upp allt på medelvärme och låt koka tills grönsakerna blivit mjuka.
Krydda efter tycke och smak.
Slutligen kan man om så önskas mixa soppan.
Späd med buljong till lagom tjock konsistens.

Koka upp allt på medelvärme och låt koka tills grönsakerna blivit mjuka.
Krydda efter tycke och smak.
Slutligen kan man om så önskas mixa soppan.
Späd med buljong till lagom tjock konsistens.

Trackback